Saturday, November 03, 2012

Nourul Aisyah Azhar


Assalamualaikum and hyeeeeee :'D



Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNya seorang bayi perempuan telah selamat dilahirkan.





Nama: Nourul Aisyah Binti Azhar.
Tarikh lahir: 25 Oktober 2012.
Tempat lahir: Pontian, Johor.
Berat: 3.7 kg.



Aisyah merupakan anak cik nor iaitu adik bongsu ayah aku. Ini adalah anak beliau yang kelima. Yayyy! bertambah lagi seorang dalam keluarga sebelah ayah. hehe.


Actually, aku baru dapat tengok dengan jelas anak cik nor. ini pun ayah yang send mms gambar budak comel nih. hehe. Gerammmmm sangat ! rasa nak cubit-cubit pipi montel beliau. eeeeeeeee. Tak sabar nak balik johor nanti. hehe. InsyaAllah.



Thanks for reading ;)



Have a nice day, XOxo



1 comment:

deno said...

deno pun geram tengok rasa nak cubit pipi montel tu... :)