Tuesday, January 22, 2013

20 January 2013, genap 21 tahun ❤


Assalamualaikum....


Alhamdulillah. On  20hb January 2013, I'm 21 years old already! huu. Sekejap je. Rasanya baru je tulis entry I'm officially 20 y/o . Walaupun lambat beberapa hari, aku nak update jugak. hew


When you're 21, its like you are given the "key of freedom" from your parents. Kononnya. Padahal bukan main bebas lagi kan. Tapi Alhamdulillah masih tahu lagi batas-batasnya.


Usually memang celebrate biasa-biasa je with my family and friends.  Sebab tahu diri ini dah besar. So, sambut simple je. tapi tapi tapi nak tahu apa yang jadikannya specialnya.........



Tadaaaaaa!!



Oleh sebab last paper jatuh pada tarikh 18-01-2013, dan tak sempat nak tunggu apa lagi, terus cabut balik rumah. I assume there is no celebration with my friend. Tapi nak dijadikan cerita, budak anis dan budak dila dah sepakat kekonon buat advance suprise for birthday girl. hikhik *gua terharu :') girls!*
dan turut terlibat dalam rancangan itu adalah budak zaki. eh ;p


Pandai tau bebudak ni buat daku terkejut. Dengan hadiahnya, dengan nyanyiannya, dengan kadnya, dengan kekonon nak keluar jogging kat tasik la. Rupanya tengah buat preparation untuk diri ini. Wahhhh seriously rasa nak nangis terharu T_____T
Thanks again!





Tempat kejadian adalah di Setia City Mall. First time daku jejak kaki ke sana. Cantik sangat permandangan kat sana pada malam hari. Dengan lampu-lampu, dengan air pancutan, dengan taman-taman. Sumpah cantik!
Thanks girlfriends sebab sudi bawak daku ke sini :')




Itu hadiah dan kad dari mereka. Dekat kad tu ada 12 ucapan 'semoga' for me. 
Nak tahu ke mereka tulis apa?
aaaaaaaaaaaa takpayah la kann, biar diri ini dan mereka saja yang tahu :')





My girlfriends. budak anis dan budak dila. *sudah terbiasa dgn penggunaan budak ;p
Thanks girlfriends. Ilebiu. muah :*


Dirumah pula, mak ajak makan-makan luar. hmmm terlupa pulak nak bergamba. Sayangkan. Kenangan tu. Kek takde tahun ni. Entah kenapa tak terasa nak makan kek. pelik.
Apa-apa pun thanks to my parent. Terima kasih atas segala-galanya selama 21 tahun membesarkan diri ini.


Terima kasih juga pada kawan-kawan yang wish via twitter, facebook dan sms. Sayang semuaaaaa ! <3


Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar.
Bersyukur kepada Allah, I'm 21 now.