Tuesday, August 14, 2012

Doodle Pertamaku


Assalamualaikum ... Tak jawab, dosa. Kalau jawab, dapat pahala ~


Haaaa, tu diaaaaaa bak hang ! Bukan main lagi update entry banyak kali. Macam takde esok je nak update bebanyak. huehuehue :D 


Aku sekali lagi disini pada saat ini kerana.........



Ini ! jeng jeng jeng. hehe. Ini adalah doodle pertama aku. First time aku buat doodle. Percobaan pertama ni. Ohsemmmm tak? hihi.Mata besor bukan main kann.


Sebenarnya simple je doodle ni. Aku saje saje try, konon-konon nak buat bebudak pompuan tengah main bunga api. Tak berapa menjadi tapi boleh tahan la kann. 


Oh yeee ! Aku buat ni guna MS Excel je tau. Aku pun sebenarnya baru tau melalui MS Excel pun kita boleh buat doodle. Semuanya aku belajar dari belog yoUnique . Senang je. Korang pun boleh belajar dari situ. Kalau ada apa-apa yg tak paham boleh rujuk pada yang pakar which is belog yoUnique tau ;)


Cubalah. Best tau. K.baiii ~


5 comments:

hareyna_2002 said...

wahhhh . lepas nie boley la buat doodle bnyak2 . hee :))

hareyna_2002 said...

wahhh . pasnie boley la buat doodle bnyak2 . heee :))

nurdani said...

comelnya.. menjadi :D

- M A S H - said...

@hareyna_2002 Hehehe. best ! jumla buat doodle sama. ;)

- M A S H - said...

@nurdani Yeke? simple sangat tu. hehe. Time kasih awak ;)